Lekker Brood 131
Bij Lekker Brood gebruiken we alleen biologische grondstoffen. We nemen daarnaast de tijd voor het bakken van broden. Het productieproces duurt 48 uur en vindt gewoon in de bakkerij plaats. Hierdoor krijgen onze broden meer smaak en karakter.
Het brood wordt langsgebracht op de fiets of met de elektrische auto. Het streven is om precies genoeg te bakken, zodat onze laatste klant evenveel keuze heeft als de eerste klant. Het brood dat toch overblijft, wordt weggegeven aan het vrouwenklooster, die het op hun beurt geven aan behoeftige gezinnen. Om de duurzaamheidsketen te vergroten, werken er ook mensen met een rugzakje.
Het brood wordt langsgebracht op de fiets of met de elektrische auto. Het streven is om precies genoeg te bakken, zodat onze laatste klant evenveel keuze heeft als de eerste klant. Het brood dat toch overblijft, wordt weggegeven aan het vrouwenklooster, die het op hun beurt geven aan behoeftige gezinnen. Om de duurzaamheidsketen te vergroten, werken er ook mensen met een rugzakje.