De Groene Slager 055
Toegankelijk maken van herkenbare ingrediënten waarmee de ambachtelijke- en horeca slagerij eenvoudig, smakelijk en veilig zijn vlees kan opmengen met smakelijke plantaardige ingrediënten in vleesproducten.
Door het opmengen van dierlijk vlees met plantaardige ingrediënten kan de slager hetzelfde verkoopvolume behalen. Maar zo toch minder vlees eten en meerdere doelgroepen bedienen en aantrekken met oog op duurzaamheid, milieu en dierwelzijn.
Veel consumenten willen minder dierlijke eiwitten eten, maar de overstap naar vleesvervangers en plantaardige alternatieven is vaak nog een stap te groot.
Door vlees te mengen met een gedeelte herkenbare en waardevolle plantaardige ingrediënten kan zelf de echte carnivoor waarderen.
Door het opmengen van dierlijk vlees met plantaardige ingrediënten kan de slager hetzelfde verkoopvolume behalen. Maar zo toch minder vlees eten en meerdere doelgroepen bedienen en aantrekken met oog op duurzaamheid, milieu en dierwelzijn.
Veel consumenten willen minder dierlijke eiwitten eten, maar de overstap naar vleesvervangers en plantaardige alternatieven is vaak nog een stap te groot.
Door vlees te mengen met een gedeelte herkenbare en waardevolle plantaardige ingrediënten kan zelf de echte carnivoor waarderen.